Print2015. szeptember 1-jével a Szent Bernát Gyógyszertár csatlakozott a Magyarországon több mint 200 helyen megtalálható BENU Gyógyszertárakhoz.

A BENU márka egyet jelent a minőséggel, a hozzáértő, barátságos kiszolgálással és a világos, átlátható, modern gyógyszertárakkal.

Akciós termékeink köre és mennyisége szeptembertől kiszélesedik. Havonta frissülő akciós kínálatunkat megismerheti az ingyenes BENU Gyógyszertár szórólapból, amelyet minden hónap elején eljuttatunk városunk összes postaládájába vagy társasházak esetén gyűjtőládájába, illetve egész az egész hónap során elérhető gyógyszertárunkban. Bármikor tájékozódhatnak továbbá aktuális akcióinkról honlapunkon az AKCIÓK menüpont alatt. Új, kiváló minőségű és kedvező árú BENU termékekkel is bővítettük termékpalettánkat. Keresse ezeket a termékeket gyógyszertárunkban!

Amennyiben fontos az Ön számára saját vagy családja egészsége, aktuális egészségügyi kérdésekről olvashat a honlapunkról is elérhető www.benu.hu oldalon. A BENU facebook oldalához csatlakozvajátszhat és nyerhet velünk! (az oldal elérhető honlapunk jobb felső sarkából is)

Természetesen azon települések lakóit is érinti a változás, ahol fiókgyógyszertárat üzemeltetünk. Szeptember 1-től Bakonybélben és Bakonyszetkirályon is elérhetők akcióink és a BENU termékek.

Reméljük, hogy a letisztult patikakép és a bevezetett változások Önnek is elnyerik tetszését. Amennyiben meg szeretné osztani velünk első benyomásait, véleményét, írja azt meg a szentbernat@benugyogyszertar.hu e-mail címünkre.

Köszönjük figyelmét!

Kategória: Tájékoztató