• 00nap
  • 00óra
  • 00perc

Házhoz szállítás

Vannak olyan élethelyzetek, amikor nem akarunk, nem tudunk, vagy nem ajánlott gyógyszertárba menni.

“Büszkék vagyunk arra, hogy a házhozszállítást elektromos autókkal végezzük, amihez az áramot napelemek segítségével állítjuk elő, ezzel nem terheljük a Bakony környezetét.”

FONTOS: vényköteles, és nem vényköteles gyógyszerét, étrend-kiegészítőjét előzetes adategyeztetést és azonosítást követően, előre megbeszélt időpontban, szakképzett gyógyszerész vagy szakasszisztens kollégáink házhoz szállítják, és elmondanak személyesen mindent, amit Önnek tudnia kell a készítmény szedéséről, a hatóanyagokról, a lehetséges mellékhatásokról. Ön felteheti kérdéseit, kérhet tanácsot az egészségével, életmódjával kapcsolatban, mindezt bizalmasan, négyszemközt! Keressen minket bizalommal!

Van már e-receptje? Rendelje meg szolgáltatásunkat most, az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

Megrendelését a megadott e-mail címen igazoljuk vissza, ezen a címen kommunikálunk Önnel a rendelésével kapcsolatosan.

Szolgáltatási terület: Zirc, Akli, Lókút, Pénzesgyőr, Bakonybél, Nagyesztergár, Olaszfalu, Borzavár, Porva, Csesznek, Bakonyszentkirály, Bakonyoszlop, Eplény.

Az üzenet elküldésével elfogadja, hogy az adatkezelési irányelveinkben foglaltak szerint kezeljük az adatait. Az adatkezelési irányelveinket elolvashatja a /honlapcím/SOON/ oldalon.